Afirmacije su pozitivne fraze, rečenice ili izreke koje nas motivišu, podižu samopouzdanje i optimizam, podsećajući nas da je žviot mnogo jednostavniji i lepši ako stvari posmatramo iz svetlije perspektive. Izgovaranjem afirmacija ne stvarate magiju i neće se dogoditi čudo, ali ćete sebe ohrabriti svakodnevno da budete najbolja verzija sebe, da budete svoji i da osvestite da možete da ostvarite vlastite snove.

Donosimo vam 3 zanimljive kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karicu i pročitajte pozitivnu afirmaciju za srećan 2. maj 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - Ja imam sve što mi je potrebno za uspeh i snažnija sam od svojih strahova. Mogu da se suočim sa svakim izazovom i nije mi potrebna potvrda drugih da bih znala koliko vredim.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Ne moram da budem okružena ljudima koji me ne čine srećnom i mogu svetu da pokažem ko sam. Prihvatam sve svoje emocije i zaslužujem da se dobro osećam u svom telu..

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Ja sam kreator svog života i biram da slavim svaku pobedu ma koliko mala ona bila. Znam da pravim prave izbore u životu i verujem u svoje sposobnosti i odluke.

Izvor: Sensa