Afirmacije su pozitivne fraze koje imaju posebnu moć da motivišu, probude u vama pozitivnu energiju i programiraju čoveka na uspeh.

Ove fraze su izuzetno jednostavne, ali izuzetno snažne. Svaka reč koju izgovorimo menja našu energiju, svaka naša misao može se manifestovati u stvarnosti. Negativne fraze donose nezadovoljstvo loše raspoloženje, negativnu energiju, dok, sa druge strane, pozitivne izreke privlače samo sreću.

Evo kojih 7 rečenica pomažu da privučete sreću i napredujete:

1. "Sreća me ispunjava." - Ovu afirmaciju možete govoriti pred ogledalom odmah nakon buđenja, pomoći će vam da se prilagodite pozitivnom talasu i lako se nosite sa bilo kojim zadacima zakazanim za taj dan.

2. "Uživam u svom životu." - Ova fraza se može izgovarati stalno tokom dana, posebno ako postoje privremene prepreke na putu ili se događaji ne razvijaju kako je planirano.

3. "Moj put vodi ka blagostanju, ja privlačim sreću svaki dan." - Još jedna magična fraza, zahvaljujući kojoj će biti moguće prevazići poteškoće i rešiti dileme.

4. "Ja sam u harmoniji sa svetom." - Ova fraza će vam pomoći da pronađete unutrašnji mir, da ne podlegnete provokacijama i da ne pogrešite kada donosite odluke.

5. "Srećan sam svaki dan." - Afirmacija koja se izgovara ujutru i privlači uspeh, može pomoći da se nosite sa svim poteškoćama na putu ka sreći.

6. "U mom životu uvek postoji mesto za sreću." - Rečenica koja će pomoći privlačenju prosperiteta i motiviše vas da iskoristite prilike koje mogu promeniti vaš život nabolje.

7. "Ja predstavljam uspeh." - Možete je koroistiti pre važnih sastanaka, potpisivanja dokumenata ili pokretanja ozbiljnog projekta. Pomaže vam da povećate samopouzdanje i neće vam dozvoliti da se k aželjenom putu spotaknete i odustanete.

Izvor: Sensa