Ako ponavljate pozitivne afirmacije, posebno izgovarajući ih naglas, možete trenirati svoj um da veruje u svoje sposobnosti i snage. Ovo će vam pomoći da vremenom izgradite samopouzdanje. 

Ako tek počinjete da praktikujete afirmacije preporučujemo da izaberete nekoliko za koje osećate da će vam biti korisne. Zapišite ih na papir i odvojite nekoliko minuta, pa pronađite tiho i mirno mesto gde ćete moći na miru da ih izgovarate. Izgovarajte ih dok ne osetite da se u vama zaista pokreće energija rečenice.

Donosimo vam 3 kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karicu i pročitajte poruku za 27. maj 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - Odlučna sam u nameri da živim u sadašnjem trenutku i da otpustim sve stvari koje mi više ne služe.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Prihvatam ono što ne mogu da promenim i usmerena sam na to da transformišem ono što ne mogu da prihvatim.

Ako ste izabrali karticu broj 3 -  Puštam od sebe da odu sva ograničenja i sabotirajuće misli. Sve je dobro, ja sam ovde i prihvatam trenutak.

Izvor: Sensa