Sinhroniciteti ili “slučajnosti sa dubljim značenjem” su znakovi pored puta koje možemo da pratimo. Obično sinhroniciteti nose zaista važne poruke za nas i treba da ih razumemo i uzmemo u obzir.
Sinhroniciteti nam pokazuju da smo na pravom mestu u pravo vreme!

1. Neplanirani susreti sa starim prijatelja

Ako je vreme da se neko vrati u vaš život, univerzum će se pobrinuti da sretnete tu osobu. Možda je vreme da nešto rešite ili ponovo uradite zajedno. Vreme će pokazati šta je namera. Budite otvoreni za uvide.

2. Upoznajete nove ljude koji vam pomažu u vašim trenutnim izazovima u životu

Univerzum vam pruža pomoć u vidu novih ljudi kada vam je potrebna. Ako tražite pomoć od univerzuma, budite svesni da vam je on možda nudi preko drugih ljudi. Naravno, uvek se susrećete sa ljudima sa kojima imate određena zajedničke lekcije – od kojih treba nešto da naučite i obrnuto.

3. Dobijate poklon koji ste potajno želeli

Možda dobijete na poklon nešto što ste već neko vreme želelii gledali, ali nikome o tome niste rekli. Prijatelj je video predmet i pomislio na tebe i dao ti ga. Ovo je takođe primer divnog sinһroniciteta univerzuma.

4. Savršeno tempiranje

Primećujete da se sve u vašem životu dešava u savršeno vreme. Vi ste na pravom mestu u pravo vreme. Kad vam zatreba pomoć, sretnete nekoga ko može i hoće da vam pomogne, kad žurite - svi semafori su zeleni...

5. Dobijate jasne odgovore

Nešto vas muči i tražite odgovore na određeno pitanje. U trenu vam pada jasna misao šta i kako da radite. To su misli za koje vam deluje da su vam doslovno poslate „odozgo”.

6. Pomislili ste na nekoge, a onda ga sretnete ili vas ta osoba pozove

Verovatno vam se desilo da vam je neka osoba pala na pamet, a onda u sledećem trenutku dobijete poziv ili poruku od te osobe. Dobijate jasnu poruku koliko smo zapravo svi među sobom povezani.

7. Vaša omiljena pesma se pušta na radiju

Taman kada pomislite na neku pesmu, čujete je na radiju. Što ste prisutniji u sadašnjem trenutku to su vaša čula i pažnja izoštreniiji ka oi moć privčačenja.

8. Ponavljanje brojeva

Neki veruju da nam anđeli ili duhovni vodiči šalju poruke kroz brojeve koji se ponavljaju. Na primer, stalno vidimo 11:11 itd.
Za niz brojeva 11:11 se kaže da znači da nam anđeoski svet govori da u tom trenutku obratimo pažnju na svoje misli. Ali postoji nekoliko objašnjenja za ovu vrstu simbolike.

Ako ulažete energiju i trud u nešto, emitujete vibraciju koja je u skladu sa onim što želite (vaše srce, um i duh su u skladu sa onim što tražite), onda će vam univerzum nesumnjivo pomoći u sinhronicitetima.

Izvor: Sensa