Afirmacije su fraze ili rečenice koje u sebi imaju pozitivnu poruku koja može da vas ohrabri, motiviše, podseti da je važno da budemo svesni svakog sadašnjeg trenutka i zahvalni na njemu. Često se afirmacije izgovaraju više puta na dan ili se govore pred ogledalom, a njihovo ponavljanje se koristi kako bismo stekli poverenje u reči koje izgovaramo.

Donosimo vam 3 kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karticu i pročitajte poruku za 25. jun 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - Stvoren sam za određenu svrhu. naći ću svoj put. Otvoren sam za mogućnosti. Okružujem se ljudima koji me vole i poštuju. Imam jaku mrežu prijatelja od poverenja.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Veoma sam zahvalan za sve što imam. Izuzetno sam dobrotvoran zbog svog izobilja. Imam više nego dovoljno. Imam duboko značenje i svrhu u svom životu.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Stalno otkrivam nove načine da poštujem sebe i da se izrazim. Mišljenja drugih su odraz onoga ko su oni, tako da ne zasnivam svoju samopoštovanje na njima. U susretima bez ljubavi, ja se bavim svojim putevima ljubavi jer sam to ja .

Izvor: Sensa