Afirmacije su fraze ili rečenice koje u sebi imaju pozitivnu poruku koja može da vas ohrabri, motiviše, podseti da je važno da budemo svesni svakog sadašnjeg trenutka i zahvalni na njemu. Često se afirmacije izgovaraju više puta na dan ili se govore pred ogledalom, a njihovo ponavljanje se koristi kako bismo stekli poverenje u reči koje izgovaramo.

Donosimo vam 3 kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karticu i pročitajte poruku za 29. jun 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - U svakoj situaciji i svakom događaju se nosim sa smirenošću i samokontrolom. Mislim mirne misli i uživam u miru u svom životu. Stres i anksioznost nestaju, a stupaju mir i smirenost.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Ostajem miran i opušten u stresnim situacijama. Šta god da se dešava oko mene ne utiče na moju ravnotežu i smirenost. Dišem mir, osećam mir i živim u miru.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Mir postoji u meni i oko mene. Otvoren sam za mir. Spreman sam da prihvatim mir u svom životu. Zaslužujem mir.

Izvor: Sensa

BONUS VIDEO:

Tehnika koja Penelope Krus pomaže da ostvari snove Instagram/penelopecruzoficial