Afirmacije su fraze ili rečenice koje u sebi imaju pozitivnu poruku koja može da vas ohrabri, motiviše, podseti da je važno da budemo svesni svakog sadašnjeg trenutka i zahvalni na njemu. Često se afirmacije izgovaraju više puta na dan ili se govore pred ogledalom, a njihovo ponavljanje se koristi kako bismo stekli poverenje u reči koje izgovaramo.

Donosimo vam 3 kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karticu i pročitajte poruku za 30. jun 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - Otpuštam ograničavajuća uverenja i biram da verujem sebi. Moja moć je neograničena. Znam da mogu sa lakoćom da se suočim sa svakim izazovom, ne postoji ništa što ne mogu da savladam

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Pojavljujem se svaki dan i dajem sve od sebe. Verujem u svoje sposobnosti i sa lakoćom izražavam svoje pravo ja. Sve što mi treba da uspem je u meni. Ja potpuno kontrolišem svoj život.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Ja sam samouveren i cenim sebe. Svakim danom rastem i učim. Verujem u svoje veštine. Imam moć da promenim svet. 

Izvor: Sensa

BONUS VIDEO:

Kolači u Sinđijangu, sreća u svakom zalogaju! Kineski radio Internacional