Optičke iluzije vežbaju vaš um, ali i razmatraju kakva je vaša percepcija. Testovi sa optičkim iluzijama su zabavni, ali mogu i prodreti u vašu podsvest i otkriti neke tajne o nama. Donosimo vam jednostavan test ličnosti koji otkriva kakva ste osobu u društvu drugih ljudi. Da li ste povučeni i introvertni, ili ste ekstrovertni i druželjubivi?

Potrebno je da pogledate sliku, ona prikazuje ženu koja se opušta i pluta u jezeru dok posmatra nebo, a oko nje je borova šuma. Baš ono što vam je prvo privuklo pažnju na ovoj slici može da ukaže kako vas drugi u društvu doživljavaju.

Ako ste prvi put primetili ženu u jezeru...
Vi ste opuštena i odana osoba koja voli da je okružena drugima, a samoća vam se ne sviđa. Vi ste početnik i puni zabavne energije. Niste sitničavi i ne ljutite se dugo na druge. Verujete da u svakom postoji nešto dobro i ne opterećujete se malim manama koje možda imaju vaši prijatelji.

Ako ste prvi primetili Zemlju...
Vi ste osoba koja više voli da ima blizak krug prijatelja sa kojima delite i dobro i loše. Ne volite velike kompanije i ne patite od toga da vas svi vole. Cenite svoj mir i češće ćete birati prijatan vikend koji ćete provesti uz dobar roman nego večernju zabavu. Kreativni ste, volite duboke razgovore i skloni ste da duboko analizirate različite situacije.

Izvor: Sensa/Stil

BONUS VIDEO:

Test Ličnosti TikTok/mia_yilin