Afirmacije su fraze ili rečenice koje u sebi imaju pozitivnu poruku koja može da vas ohrabri, motiviše, podseti da je važno da budemo svesni svakog sadašnjeg trenutka i zahvalni na njemu. Često se afirmacije izgovaraju više puta na dan ili se govore pred ogledalom, a njihovo ponavljanje se koristi kako bismo stekli poverenje u reči koje izgovaramo.

Donosimo vam 3 kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karticu i pročitajte poruku za 2. jul 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - Veoma sam zahvalan za svu ljubav u mom životu. Nalazim ga svuda. Znam da me stari, negativni obrasci više ne ograničavaju. Pustila sam ih sa lakoćom.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Spreman sam da zatražim pomoć kada mi zatreba. Opraštam sebi što nisam savršen. Ja poštujem ono što jesam.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Voleti druge je lako kada volim i prihvatam sebe. Balansiram svoj život između posla, odmora i igre. Vraćam se osnovama života: opraštanju, hrabrosti, zahvalnosti, ljubavi i humoru.

Ako ste izabrali karticu broj 4 - Danas će biti zaista, stvarno dobar dan. Otkriva mi se sve što u svakom trenutku treba da znam. Moja intuicija je uvek na mojoj strani. Kad delim ljubav, vraća mi se umnoženo.

Izvor: Sensa

BONUS VIDEO:

Oslobodite se mišljenja drugih ljudi description: Ako stalno brinete šta drugi misle o vama odgovorite sebi na ova pitanja TikTok/drjuliesmith