Afirmacije su fraze ili rečenice koje u sebi imaju pozitivnu poruku koja može da vas ohrabri, motiviše, podseti da je važno da budemo svesni svakog sadašnjeg trenutka i zahvalni na njemu. Često se afirmacije izgovaraju više puta na dan ili se govore pred ogledalom, a njihovo ponavljanje se koristi kako bismo stekli poverenje u reči koje izgovaramo.

Donosimo vam 3 kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karticu i pročitajte poruku za 1. jul 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - Uvek sam sposoban da stvorim unutrašnji mir. Zahvalan sam na svom snažnom, zdravom telu. Imam sve u sebi da postignem uspeh koji želim.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Privlačim ljubav i obilje. Zaslužujem da me vide. Moje potrebe i želje su važne. Osećati svoje emocije je moćna stvar.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Svakog dana donosim odluke koje podržavaju moje blagostanje i samopoštovanje. Ponosno stojim u svojoj istini. Uvek ću se držati nade. Rast može biti neprijatan, ali to je putovanje na kojem sam izabrao da budem prisutan.

Izvor: Sensa

BONUS VIDEO:

Opra Vinfri kako promeniti stvari u svom životu TikTok/thequotebibles