Kako da živite najbolju verziju sebe? Odgovor na to pitanje morate dati iznutra, ali kao mala vodilja može vam pomoći i jedan test ličnosti. Potrebno je da pogledate sliku i izaberete jedno srce - ono što ste izabrali otkriva vaš tajni potencijal:

1. Srce formirano od zelenog lišća

Ukoliko ste izabrali zeleno srce, ono pokazuje da se povremeno osećate prilično usamljeno. Vi ste osećajna i introvertna osoba kojoj treba vremena da bi uspostavila sa nekim kontakt. Postepeno se uklapate u novu sredinu, ali ne možete svima odmah da verujete. Koliko god da birate ljude koji vas okružuju, imate pomalo problem sa nedostatakom samopouzdanja pa vam je posebno važno šta će drugi reći. Živećete svoj puni potencijal kada se oslobodite tog tereta i ne dopustite drugima da vam diktiraju snove.

2. Srce od belih rada

Ukoliko vam se najviše dopada ovo srce, izuzetno ste dobronamerni i u svojim grudima krijete zlatno srce. Mnogi su vam više puta rekli da ste naivni. Volite da se okružite ljudima, romantična ste duša, predajete se potpuno u ljubavi i uvek mislite da ste pronašli nekoga ko je pravi za vas. Verujete ljudima i lako ih puštate u svoj život, što vas je više puta dovelo do razočaranja. Važno je da filtrirate ko će biti deo vašeg okruženja,da razmislite pre nego što nekome date šansu. Zaslužujete da vas neko voli bezuslovno, kao što i vi činite - ne pristajte na manje od toga.

3. Srce od kamenčića i školjki

Ako ste odabrali srce od kamenčića i školjki na pesku, vi ste osoba čvrstog karaktera koja tačno zna šta hoće i kako svoje ciljeve da ostvari. Mnogi smatraju da ste opterećemni konrolom, ali i da ste rođeni lider. Spremni ste da pdostaknete i druge da rastu, ali se svakog dana sve više borite da ispunite svoje ciljeve.Organizovani ste, uvek imate plan, ali ste često previše strogi i skloni perfekcionizmu. Ipak, kako biste bili najblja verzija sebe morate u život uneti i malo spontanosti. Ne mogu svi planovi da se ispune onako kako smo želeli, ali to ne treba da znači da se prepustite očaju.

4. Srce od oblaka

Vi ste duboko intuitivna osoba za koju je ljubav broj jedan i prevazilazi sve materijalno. Veoma vam je važno da volite, mnogo bitnije od toga da budete voljeni. Vas ispunjava mnogo više da dajete nego da primate poklone. Volite ljude i životinje, uživate u svakom trenutku ovog života i spremni ste da istražujete svet. Verujete da postoji više dobrog nego zlog na ovoj planeti i trudite se da takvu svest širite. Težite tome da uvek budete srećn, bezbrižni i imate unutrašnji cilj. Vi ste osoba koja beži od materijalnog, ali najbolja verzija postajete kada pronađete između to dvoje balans.

Izvor: Sensa

BONUS VIDEO:

Oslobodite se mišljenja drugih ljudi description: Ako stalno brinete šta drugi misle o vama odgovorite sebi na ova pitanja TikTok/drjuliesmith