Testovi ličnosti i vizuelni testovi sa optičkim iluzijama stekli su veliku popularnost na društvenim mrežama. Takvi testovi mogu pomoći da saznamo više o sebi, daju podsticaj za promene i omogućavaju nam da otkrijemo nove mogućnosti i ideje. Ovog puta nudimo vam test koji će vam omogućiti da saznate svoju skrivenu potrebu - šta najviše želite.

Da li znaš svoju najdublju želju skrivenu u dubini duše? Vaša potreba kojčesto ostaje skrivena? Možda je to ono što vam daje motivaciju i snagu da idete napred. Hajde da saznamo šta je to.

Izaberite jedan od ovih simbola da biste saznali šta je trenutno vaša potreba:

Simbol 1

Ako ste izabrali ovaj simbol, vaša najdublja želja je da ne patite. Verovatno želite da se klonite svega što vas boli, bilo da su to ljudi, odnosi, okruženje, misli ili emocije. Vaša skrivena potreba je da učinite svoj život lakšim, radosnijim, da mu dodate kontrolu. Trebalo bi da sagledate sebe i svoj život, napravite inventar, izađete iz toksičnih veza ili ograničite vreme koje provodite sa toksičnim ljudima, bilo da su članovi porodice ili kolege na poslu. Najverovatnije je u vašem životu došao period kada morate da shvatite svoje ciljeve i osećanja. Shvatite šta vam daje radost i sreću, a šta vam oduzima energiju. Nemojte ga trošiti, usmerite svoju vitalnost i energiju u pravom smeru. Budite sigurni i radite samo ono što vas čini srećnim.

Simbol 2

Ako ste izabrali ovaj simbol, možda je vreme da se fokusirate i koncentrišete. Možda ste malo raštrkani ili neodlučni i uvek se nalazite u moru stvari i problema drugih ljudi. Zbunjeni ste i ne možete da donesete jasnu odluku. Trošite mnogo energije na donošenje odluke, ali nakon toga ne možete da donesete konačan izbor. Kako se kaže, na dve stolice se ne može sedeti. Slušajte svoju intuiciju, šta ona ukazuje? Ovaj simbol vas povezuje sa ovim fokusom. Poziva vas da "usporite", zaboravite na ono što drugi misle, šta se od vas očekuje i izaberete ono što mislite da će vas zaista usrećiti. To je ono što će na kraju vredeti, zar ne?

Simbol 3

Ako ste izabrali treći simbol, onda treba da slušate sebe, svoje telo, svoje potrebe. Često naše telo počinje da boli kada potisnemo svoje prave želje, žrtvujemo se, uradimo nešto što nam šteti. Možda prolazite kroz fazu u kojoj ne želite da slušate svoje srce, patite od toksičnih veza, loših navika ili miliona aktivnosti koje vas sprečavaju da budete srećni. Iz nekog razloga pokušavate da izbegnete usamljenost. Možda zato što se plašite istine, a u tišini vam u glavu dolaze neprijatne misli. Morate se fokusirati i biti u miru sa sobom, slušati sebe i svoje potrebe, biti iskren prema sebi. Nikad nije kasno da se promenite, da počnete iznova.

Simbol 4

Ako ste izabrali ovaj simbol, vaša prava potreba su verovatno jednostavnost i uravnoteženost. Čini se da ste se preopteretili poslom, vezama, kućnim poslovima, obavezama, tuđim problemima itd. Čekate vikend ili odmor, ali vikendom se sve ponavlja. Treba da se oslobodite svega suvišnog. Vreme je da izaberete i ostanete samo sa onim što vam je zaista potrebno, što je važno ili što vas čini srećnim. Ostavite samo najkorisnije i najpotrebnije. Nema potrebe da sve skladištite, gomilate, misleći da je "više" jednako "bolje". Vežbajte jednostavnost i minimalizam ne samo u stvarima, već i u životu. Videćete kako će vam odmah postati lakše da dišete, a život će vam se promeniti nabolje.

Simbol 5

Ovaj simbol vas poziva da se oslobodite straha i obratite pažnju na to ko ste zapravo, kako se osećate i šta želite, bez osuđivanja, sa pravednijim pogledom, spremni da vas oproste, izleče i prihvate onakvima kakvi jeste. Ako ste izabrali ovaj simbol, vrlo je verovatno da ćete morati da pogledate u sebe. I tu su se nakupila tvoja potisnuta osećanja koja si skrivao dugi niz godina. Sve ste dodavali i umesto da to izražavate. Bol, anksioznost, ogorčenost, razočarenje, očaj, strah - to su osećanja kojih treba da se oslobodite. Spremni da oprostite, izlečite i prihvatite sebe onakvim kakvi jeste, čak i ako to nije baš ono što trenutno očekujete.

Simbol 6

Konačno, ako ste izabrali ovaj simbol, vaša skrivena potreba je želja za razvojem. Dugo ste učili, sticali znanje, iskustvo, veze, sada je vreme da krenete brzim tempom ka visinama o kojima ste sanjali. Dobili ste snagu i sada je vreme da se proširite ili rastete. Morate razmišljati o dodavanju novih aspekata ili oblasti u svoj život. Možete povećati obim dodavanjem novih strategija, planova ili pravih ljudi. Ovo se može primeniti na sve oblasti vašeg života - profesionalne, lične, finansijske, vaše hobije i hobije. Ako ste čekali neku vrstu signala, smatrajte da ste ga primili. Kada ste u nedoumici, tražite podršku od porodice i prijatelja, provedite vreme sa porodicom, okupite se sa prijateljima, odvojite vreme za one veze koje vam zaista koriste i inspirišu.

(Sensa)