Testovi ličnosti su zanimljiv načind a se povežete dublje sa sobom, posebno kada se sastoje od optičkihiluzija i ukazuju na tajne vaše podsvesti. Testovi mogu pomoći da otkrijete svoje prednosti, kao što su urođeni talenti, veštine, interesovanja, poziv u životu, profesija koja odgovara našim sposobnostima.

Da li znate koje snage imate? Kako ih koristite u životu?

Ovaj jednostavan test ličnosti vam to otkriva, a potrebno je samo da pogledate sliku i odgovorite koju ste životinju prvo primetili - leptira ili tigra?

Leptir

Vi ste osoba prodornog uma i jake moći zapažanja. Imate kreativnost i autentičnost. Vaša sposobnost da rešite probleme i brzo pronađete izlaz iz bilo koje situacije čini vas nezamenljivim savetnikom. Vaš savet je najbolji i prijatelji uvek dolaze kod vas po njega jer znaju da im možete pomoći da pronađu najbolje rešenje.

Drugi u vama vide osobu kojoj se može verovati i sa kojom možete otvoreno razgovarati o apsolutno svemu. Znate da čujete i razumete ljude, i oni to osećaju. Čuvate najintimnije tajne mnogih ljudi i one će zauvek ostati u vama. Vi cenite ove odnose poverenja i uvek ste spremni da pomognete svojim prijateljima, podržite ih i čuvate njihove tajne u sebi. Međutim, sa takvim uvidom i posmatranjem neminovno dolazi do spoznaje nepravde i surovosti, koje se često sreću u svetu. Mrzite nepravdu i okrutno postupanje.

Imate duboku nesklonost prema ovim negativnim pojavama i uvek nastojite da se borite protiv njih. Dakle, vi ste osoba koja kombinuje zapažanje, kreativnost i brzinu razmišljanja. Spremni ste da pomognete drugima, znate kako da saslušate i podržite u svakoj situaciji.

Tigar

Ako ste videli tigra, vi ste neko ko uvek teži napred, nikada ne usporava, nikada se ne zaustavlja. Vi ste veoma ekspresivna osoba koja voli da govori otvoreno, i ne može da sakrije svoje neslaganje ili svoju radost, u stvari ste kao otvorena knjiga, i šta god da vam se desi, ako pokušate da to sakrijete, može se "pročitati" sve na vašem licu.

Veoma ste iskreni i pošteni u svakoj situaciji. Međutim, ponekad vaša preterana iskrenost postaje izvor glavobolje. Teško prihvatate dvoličnost i laž, pa se uvek trudite da se družite sa ljudima koji su takođe pošteni i iskreni.

Odlikuje vas odgovornost sa kojom sprovodite sve svoje projekte. Stalno ste u potrazi za novim izazovima i avanturama da biste se dokazali. Ponekad je potreban dodatni trud i vreme, ali ne dajete sebi priliku da odustanete i uvek sledite.

Ne volite da sedite mirno, a kamoli da ostanete u zoni udobnosti. Želite da se stalno razvijate, rastete i prolazite kroz nove izazove kako biste se pokazali u svom svom sjaju. Možda je zastrašujuće i nepoznato, ali ste sigurni da samo na taj način možete otključati svoj potencijal i postići sjajne rezultate.

Vaša priroda zahteva stalno kretanje i razvoj. Život je prekratak da biste živeli u svojoj zoni udobnosti. Samo izlaskom iz toga možemo istinski otključati svoj potencijal i stvoriti nešto veliko.

(Sensa)