Jednostavno pogledajte sliku i obratite pažnju da li ste prvo videli ženu ili njen odraz u vodi. Kada to uradite, pročitajte ispod šta ovaj test ličnosti otkriva o tome koliko ste zaista empatični.

1. Ako ste videli ženu
Ako ste prvo videli ženu kada ste pogledali ovu sliku, vi ste stručnjak za ljude, za to kako razmišljaju i kako se osećaju. Naravno da ste empatični, ali ste iznad svega realni.

Saosećate sa drugima, ali nemate problema da im kažete ako mislite da su negde pogrešili i da je trebalo da postupe drugačije. Oni koji su osetljiviji možda će vaše komentare pogrešno protumačiti kao bezosećajne, ali istina je da vi ne gledate svet kroz ružičaste naočare – razumete druge, ali ne opravdavate svaki njihov pogrešan postupak.

2. Ako ste videli ženski odraz
Ako ste prvi put videli odraz žene, vi ste osoba koja je oduvek bila fascinirana proučavanjem drugih ljudi. Veoma ste inteligentni, a to uključuje i emocionalnu inteligenciju. Nemate problema da razumete šta neko misli ili oseća, čak i ako želi da to sakrije.

Vi ste empatični i osetljivi, a tužne sudbine drugih ljudi veoma vas pogađaju. Važno je da razmislite o sebi i shvatite da njihovi problemi ne smeju postati vaši.

Izvor: Sensa.hr

BONUS VIDEO: