Da li ste razmišljali o tome šta za vas predstavlja srećan život? U kojim trenucima se osećate najispunjenije, najpotpunije i najpovezanije sa svojim unutrašnjim bićem? To se svakako dešava kada ste najsrećniji, a šta je najveći okidač da se osećate potpuno srećno, otkriće test ličnosti.

Pažljivo pogledajte fotografiju i fokusirajte se na detalj koji prvi primetite - nebo, drveće ili pod. Objašnjenje šta je sreća za vas možete pronaći u nastavku.

1. Ako ste prvi primetili nebo...

Sreća za vas su kvalitetni međuljudski odnosi. Veze sa prijateljima, porodicom i partnerom često su izvor duboke sreće za mnoge ljude i oni su vaš prioritet kada je u pitanju osećaj sreće. Blizina, podrška i povezanost sa drugim ljudima daje vam veliko zadovoljstvo, a utehu i spas tražite u svom neposrednom okruženju . Oni takođe ulivaju osećaj sigurnosti u vas jer znate da im se možete obratiti bilo kada i bilo gde. Osim što ste vi uvek tu za njih, oni su tu i za vas.

2. Ako ste prvo primetili drveće...

Najveći izvor sreće za vas je postizanje ličnih ciljeva. Osećaj ispunjenosti i najvećeg zadovoljstva daje vam uspeh, odnosno postizanje ličnih ciljeva vezanih za karijeru, obrazovanje ili nešto sasvim drugo. Vi ste osoba koja čvrsto stoji iza svojih želja i zna čemu težite i svake sekunde pokušavate da to ostvarite. Vi ste pouzdana i vredna osoba, a hrabrost je vaše drugo ime.

3. Ako ste prvi put primetili pod...

Najveći izvor sreće za vas su zdravlje i blagostanje. Zdrav način života, fizička aktivnost, dobra ishrana i psihičko blagostanje značajno doprinose osećaju sreće za Vas. Vitalnost, energija i ravnoteža su suštinski elementi zdravog života za sve nas, i vi ste toga svesni. Takođe, vi ste vredna osoba i niste povodljivi, a to je veoma važno kako biste nastavili da živite zdravim načinom života.

Možda će vas zanimati i test ličnosti koji otkriva vaš najveći strah.

Sensa.hr

BONUS VIDEO: