Zvuci nostalgije koji se javljaju tokom praznikadotaknu svakog od nas, podsećajući nas na našu urođenu potrebu da se povežemo sa svojim najmilijima. Iskoristite ovo magično vreme da unesete energiju ljubavi u svoj svakodnevni život. Evo 3 jednostavna načina da i vi postanete harmonizator ljubavi u novoj godini, prema Your Tango.

1. Budite harmonizator na svakom prazničnom skupu kojem prisustvujete

 Uvek postoji bar jedan negativan rođak ili mrzovoljni tinejdžer – ako ništa drugo, bar možete da računate na ovo tokom svih druženja. Odvojite nekoliko trenutaka pre nego što uđete u sobu i usredsredite se, setite se ko ste i pokažite najbolje od sebe. Umotajte se u zamišljeni ogrtač koji će vas zaštititi od negativnosti, neprijateljstva, podlosti ili niskog nivoa energije u prostoriji. Loše situacije će biti prisutne, zato budite psihološki i emocionalno spremni i učinite sve što možete da lošu situaciju ne pogoršate.

2. Potražite dodatnu priliku za iznenađenje

 Neka svaki praznični dan bude vaša misija da ulepšate živote onima oko vas. To svakako ne mora da znači kupovinu skupih poklona ili organizovanje velikih druženja - sitnice su vrednije. Ponudite saradniku vožnju do kuće, skuvajte ručak za starijeg komšiju ili uzmite slobodan dan da provedete sa svojom porodicom - ljudi će najviše ceniti vaše prisustvo.

3. Planirajte okupljanje za više ljudi

 U određenom trenutku svog života shvatamo da provodimo vreme samo sa uskim krugom najbližih ljudi. Međutim, ako želite da to promenite, napravite "plus 1 zabavu". Na ovaj način će vaši najmiliji doći sa novom osobom, a krug poznanika će se povećati. Ko zna, možda će vam nečiji prijatelj biti srodna duša. Budite proaktivni i ne dozvolite sebi da ove praznike provedete u uobičajenoj monotoniji jer je ponekad dovoljan samo mali korak za velike promene!

Saznajte i kojih 8 stvari treba da prestanete da radite da biste bili srećni.

BONUS VIDEO:

Novogodišnji ukras, sušene pomorandže TikTok/tinascucina

 Sensa/M.D.