Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KOJA GODINA VAŠEG ŽIVOTA JE SUDBONOSNA: Saznajte kada ćete imati najviše sreće

Saznajte koja godina života je za vaš sudbonosna...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Svima nam je dobro poznato da postoji 12 dnevnih i noćnih sati (dva puta po 12 sati). Ti sati se ponavljaju isto kao i dani i nedelje (jer je sve u životu u nekoj vrsti kretanja), kroz 12 meseci tokom jedne godine. Ova godina bi mogla da se nazove nekom vrstom "Male godine" u smislu uobičajene, rođendanske, kalendarske godine.

Međutim, "Velika godina" je univerzalna svemirska ili nebeska godina. Ona traje 12 puta po 12 meseci (144 godine), a čovekov vek je dosta kraći... Svakako, vreme u kojem je čovek rođen i njegova sudbina imaju isti značaj. Iz ovoga proizlazi da čovek u svom životu od kada je "donešen" na ovaj svet kreće od nule (0), odnosno nulte godine svog života koja traje od 0. do 1. godine, kada završava jedno razdoblje; zatim od 1. do 2. godine (kada završava drugo razdoblje), zatim dalje od 2. do 3. godine čovek završava treće razdoblje i tako dalje, sve do razdoblja od 11. do 12. godine kada završava 12 razdoblje kao jedan period života.

Astrološki ciklusi: zašto su važne 28, 56 i 84 godina života i koji su još prelomni trenuci...

Nakon tog perioda kreće se ponovno od nulte godine, samo ovaj put prvo razdoblje traje od 12. do 13. godine, drugo razdoblje od 13. do 14. godine, a zatim treće od 14. do 15. godine i tako dalje, godinu po godinu, u kojoj se ponavljaju čovekove dužnosti, samo sve ozbiljnije i odgovornije.

Periodi se ovako nižu sve do čovekove smrti (jer ljudski život je privremen) i sve što radimo je uzaludno ako ne znamo šta, kada, kako i zašto da radimo. Ljudski život je neizmerno kratak, ali isto tako može biti i neizmerno dug! To zavisi od nas.

Saveti za srećan život: 8 stvari koje morate uraditi ako imate više od 50 godina...

Svi oni koji razumeju beskrajan put života su mudri, inteligentni i sposobni da sami oblikuju svoj život i upravljaju njime iz sata u sat, iz dana u dan, iz godine u godinu. Moglo bi se reći da je čovekov život nekako raspoređen i ponavlja se u vremenu od 12 po 12 delova, od kojih svaki deo i svaka godina života označava određeno polje interesa, ali isto tako može označavati i nivo života, odnosno delove koji predstavljaju različite vidove čovekove ličnosti (bolje rečeno same sudbine) po godini života u kojoj se nalazi.

Tako se iz ovoga može videti u kojoj će starosnoj dobi čoveka snaći bolest, kada je dobro vreme za prodaju, kada ići na duža putovanja a kada mirovati, kada aktivno delovati, kada potražiti neki posao, kada obavljati humanitarni rad, kakvi će biti odnosi s rodbinom, šta se dešava u roditeljskom domu...

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj