Sastojci:
- 240 g lososa
- 100 g plavog patlidžana
- 50 g paradajza
- 50 mlevenog paradajza
- 30 svežeg đumbira
- 20 g meda
- 10 g parmezana
- 5 g rukole
- 20 ml maslinovog ulja
- so i biber po ukusu
Priprema: Očistite losos tako što ćete pincetom izvaditi središnje kosti. Pecite ga na tiganju na maslinovom ulju sa jedne i sa druge strane oko 10-12 minuta u zavisnosti od jačine vatre. Otprilike dok se ne dobije rumena zlatno žuta boja.
Medaljoni od plavog patlidžana se pripremaju tako što se iseče plavi patlidžan na kolutove, proprži se u tiganju sa jedne i sa druge strane.
Sos od paradajza
Paradajz se isecka na kockice, sotira se na maslinovom ulju. Dodajte beli luk, mleveni paradajz, rendani đumbir pomešan sa medom. Sve se to ukrčka, dodajte so i biber po ukusu i servirajte sa parmezanom preko sosa.
Slaviša Bojović je glavni kuvar restorana "Kumbara"
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!