U ovaj ukusni potaž možete da dodate peršun i začine po želji. Budite kreativni, isprobavajte i dodajte nove ukuse i detalje ovom jedinstvenom potažu.
Sastojci:
- 500 g oljuštene šargarepe
- 50 g fino narendang đumbira
- 2 supene kašike maslinovog ulja
- pola šolje peršuna
- soli i bibera po ukusu
Priprema:
Zagrejte rernu na 220⁰ a potom šargarepe rasporedite po pek papiru i premažite maslinovim uljem. Pecite ih 20 minuta dok ne postanu meke i karmelizovane. Kada se prohlade, ubacite ih u blender sa 4 šolje vode. Izblendirajte ih a potom prebacite u posudu za kuvanje. Nakon što smesa proključa pustite da se krčka. Dodajte đumbir i začinite solju i biberom. Nakon što polsužite u tanjirima, ukrasite peršunom.
Izvor: Lovesensa
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!