Sastojci:
- 4 kašike neutralnog biljnog ulja
- 3 šolje očišćene bundeve narezane na kockice
- 1/3 šolje braon šećera
- 3/4 šolje javorovog sirupa
- 1 kašika usitnjenog đumbira
- pola kašike cimeta
Priprema:
Ugrejte ulje u većem tiganju i dodajte kockice bundeve. Dinstajte bundevu u sopstvenom soku na laganoj vatri uz povremeno mešanje oko 20 minuta. Pospite braon šećerom, promešajte i dodajte javorov sirup, đumbir, cimet. Sklonite sa šporeta i sačekajte da se ohladi.
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!