Sastojci:

(za čokoladno testo)

- 200g mlevenog keksa od čokolade (ili dodajte supenu kašiku kakao praha)

- 100g otopljenog putera

- 50g lešnika mlevenog

- dve supene kašike mleka

- malo arome vanile

- kafena kašika meda

(za beli krem)

- 250 ml umućene slatke pavlake

- 200g kokosovog brašna

- 200g malina (svežih ili smrznutih)

Način pripreme rolata pročitajte na sledećoj strani!

PageBreak

Brzi čoko rolat sa malinama: bez pečenja - savršenstvo slatkog ukusa (RECEPT)
Foto: Shutterstock brzi-coko-rolat-sa-malinama-bez-pecenja-savrsenstvo-slatkog-ukusa-recept

Priprema:

Keks i orahe (lešnike) pomešajte, pa polako dodajte otopljeni puter. Mešajte rukama, pa dodajte i mleko, aromu vanile i meda. Sve to dobro obradite rukama i na foliju ili papir za pečenje rasporedite da dobijete pravougaonik.

Zatim umutite pavlaku i izmešajte sa kokosovim brašnom. Treba da dobijete malo gušću mešavinu.

Sipajte preko crnog testa pa rasporedite ravnomerno.

Na kraju pospite maline ili seckane jagode na jednu polovinu i lagano zarolajte.

Stavite malo da se ohladi, pa isecite i služite.

Izvor: N1