Sastojci:
- 4 manje tikvice (cukini)
- 1 šolja kukuruza u zrnu
- 2 kašike ulja po izboru
- sok od pola limuna
- so, biber, bosiljak, origano, timijan, peršun
- po želji parmezan ili kozji sir
Priprema:
Operite tikvice, odsecite peteljke pa naseckajte na kockice. Izmešajte ih sa kukuruzom i uljem, pa ih prepecite na gril tiganju i začinite po ukusu. Po želji, dodajte parmezan ili kozji sir i servirajte toplo. Salatu možete služiti i blago rashlađenu, a za dodatne proteine, obogatite je pečenim leblebijama.
Izvor: Lovesensa
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!