Sastojci:
- 400 grama špageta
- 1 kg blitve
- 1 glavica luka
- 1 šargarepa
- 1 stabljika celera
- maslinovo ulje, so
- voda
Priprema:
Luk, šargarepu i celer sitno naseckajte i malo propržite na maslinovom ulju. Dodajte opranu, očišćenu i na tanke rezance isečenu blitvu. Promešajte, dodajte so i čašu vode. Kuvajte 15 minuta (ili više) dok ne dobijete sos. Skuvane špagete procedite i prelijte ih sosom od blitve.
Izvor: Vegetarijanska kuhinja
Šta vaša omiljena kafa govori o vama? Izbor otkriva da li ste pomirljivi, spontani ili proračunati
Ne nasedajte na 5 trikova narcisa: Evo kako da pokvarite plan manipulatoru koji krši sva pravila
Vikend horoskop od 11. do 13. aprila 2025: Ko osvaja osobu koju već dugo gleda, a kome sleduje novčani kolaps
Dnevni horoskop za 11. april 2025: Lav izlazi iz zone udobnosti, Vaga nije zadovoljna partnerovim ponašanjem
Koliko je med dobar za kožu i kako da ga koristite? Hidrira, hrani i vraća sjaj - on je kozmetičko čudo