Sastojci:
- 1/2 šolje meda
- 2 kašike limunovog soka
- 1 kašičica rendanog đumbira
Priprema:
Pomešajte med, limunov sok i rendani đumbir, zagrejte dok ne zapeni pa uklonite sa vatre i mešajte dok pena ne nestane. Vratite na ringlu i zagrejte ponovo, pa ponovite proceduru nekoliko puta.
Na kraju, uklonite sa vatre i mešajte dok ne postane mlako pa izlijte na pek-papir na tacni i ostavite da se ohloadi. Izlomite na sitne komade, a da se ne bi lepili poprašite ih mešavinom prah-šećera od trske. Po želji, možete dodati i C-vitamin u prahu.
Izvor: Lovesensa
Dnevni horoskop za 17. februar 2025: Vagi kontakti donose nove prilike, Lav preteruje sa emocijama
Nedeljni horoskop od 17. do 23. februara 2025: Neko će doživeti sudinski susret, nekome iznenada stiže novac
Zašto treba da se budite u 5 ujutro? Jačaju se 3 osobine važne za uspeh, ali samo ako ispunjavate jedan uslov
Dnevni horoskop za 16. februar 2025: Škorpiji će srce brže zakucati, Jarac okuplja ljude oko sebe
Kako da upoznate čoveka? Mudri citati Dostojevskog otkrivaju kada se najbolje vidi nečija duša