Kada razmišljamo o elegantnim haljinama, masivnim bundama, jaknama, džemperima i nestandardnim kombinacijama tokom hladnih dana, ne možemo da uzmemo u obzir čizme. Izdvajanje "trendi" čizama je posebno zadovoljstvo za modne kritičare, a evo koji modeli se posebno ističu tokom jesena i zime 2023/2024:

1. Čizme sa četvrtastim vrhom

U četvrtasti vrh smo se zaljubili još prošle godine, a dizajneri ne nameravaju da ga napuste ni ove sezone. Takve čizme i cipele su već popunile kolekcije Hajli Biber, Kendal Džener i Điđi Hadid, pa ćemo trendi modele viđati još češće. Pozivamo vas da podlegnete modernom trendu i pronađete za sebe spektakularne čizme sa četvrtastim vrhom koje možete kombinovati uz dugačke suknje i farmerke.

2. Čizme sa krznom

Krzno je u novoj sezoni ušlo u sve stvari ženske garderobe: bunde, jakne, kapute, torbe i cipele. Modni dizajneri su predstavili ne samo visoke čizme, koje su pre nekoliko godina postale najpopularnije, već i cipele i sandale ukrašene krznom. Čizme sa krznom možete nositi sa pantalonama ili elegantnim haljinama tokom jeseni i zime.

3. Čarapa čizme

Još jedan par obuće koji se drži na trend listama već u drugoj sezoni jesu čarapa čizme. Možete da ih nosite sa haljinama i mini suknjama preko običnih čaraša - klasične crne ili moderne boje. Ali, možete eksperimentisati i sa čarapama koje imaju autentičan rad iznad kolena.

4. Čizme sa platformom

2000 - ih su čizme sa platformom bile najmodernije. Prvo nam je Donatela Versaće predstavila "Bratz" čizme sa platformom, a sada i drugi brendovi podržavaju trend. Na primer, Viktorija Bekam je predstavila kožne modele sa zakrivljenom petom, šiljastim vrhom i kosom platformom, dok je švajcarski brend Akris preferirao svestranost i demonstrirao klasične čizme sa masivnim đonom.

(Sensa)