Da li ste već osvežili svoj orman novim kaputom, ili ste razmišljali koje čizme su u trendu ove sezone? Dok tragate sa kreativnim i autentičnim kombinacijama, ne zaboravite da u njih ubacite njeno veličanstvo suknju. Tokom jeseni 2023. godine izdvaja se jedan model - teksas midi suknja.

Teksas suknje ne gube svoje modnepozicije: ove sezone one su jedan od glavnih obaveznih komada garderobe. Glavne karakteristike moderne suknje su ravna silueta i midi dužina.

Prorez pozadi je moderan i neophodan detalj koji obezbeđuje da vam bude udobno, ali i da kroj bude idealan. Takve suknje je bolje kombinovati sa ravnim cipelama.

Jedna od glavnih prednosti midi teksas suknji jeste to što jih možete kombinovati sa raznim komadima, od elegantne košulje do majice sa autentičnim printom. Klasični kroj vam omogućava da kombinujete ovu stvar čak i sa svečanim sakoima, a naravno i sa omiljenim jesenjim kaputom.

Midi dužina teksas suknje čini da se figura izduži, a savršeno pristaje i sigurno će se posebno dopasti damama starijim od 50godina. Uz naočare za Sunce, vezan rep, majicu sa printom preko koje je sako, ravne patike i middi teksas suknju - vaša idealna jesenja kombinacija je spremna.

(Sensa)

BONUS VIDEO:

Haljina Sofije Riči Tiktok/sofiarichiegrainge