Koliko god voleli uske farmerke ili elegantne crne pantalonesa uskim nogavicama, moćda je ove sezone došlo vreme da se nakratko oprostite od njih.

Čak i ako niste neko ko prati trendove po svaku cenu - ovaj će vam se isplatiti. Klasičan kroj pantalona sa širokim nogavicama i faltom po sredini je moguće kombinovati na nekoliko načina i lako se usklađuje sa elegentanim dodacima za sofisticiran izgled ali i sa običnom belom majicom za opušten izgled.

Ovaj model je zavladao i modnim pistama ali i po ulicama i to ne bez razloga. U poslednje vreme u ovim pantalonama smo mogli da vidimo i Kejt Midlton ali i Megan Markl, a nose ih i Margo Robi, Lusi Hejl i Rijana. Prisutna na događaju u znak podrške dobrotvornoj organizaciji Streets of Grovth, Kejt Midlton je nosila Roland Mouret odelo. Iako smo je dugo viđali u uskim farmerkama, princeza od Velsa je nedavno počela da nosi ovaj stil širokih pantalona, sada veoma trendi.

Ovaj model pantalona uglavnom pristaje svakoj figuri i može lako prikriti nedostatke, a istaći prednosti svakog oblika tela.

Pogledajte galeriju i pronađite svoj omiljeni model:

GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia Model pantalona koji je hit ove jeseni a nosi ih i Kejt Midlton

 (Sensa)

BONUS VIDEO:

Kako nositi "ružne" sandale TikTok/indiaamoon