Ukoliko volite da nosite farmerke, a imate više od 50 godina, onda će vam se dopasti omiljeni model Sindi Kraford, Kejti Holms i Kejt Hadson - farmerke u kojima svaka žena izgleda mlađe.

Mnogi stilisti se slažu da žene u zrelimgodinama mogu izgledati mlađe uz samo jednu promenu garderobe, reč je o teksas pantalonama. Stilistkinja i blogerka Deirdre Nikolas savetuje ženama starijim od 50 godina: "Prestanite da nosite iste stare, iznošene farmerke. Jedan od najbržih načina da trenutno izgledate mlađe i modernije je da promenite stil svojih farmerki. Ako ne nosite farmerke, počnite! Moderno je i sveže - ako izaberete jedan od najtoplijih stilova."

Vrećaste ili uske farmerke su široko dostupne u prodavnicama, ali Deirdre je predložila da ih zamenite drugim modelima. "Jedan od najsvestranijih stilova koji pristaje mnogim tipovima tela su farmerke bootcut ili blago proširene farmerke. Savršeno se uklapaju ukoliko ste niski, a takođe izgledaju veličanstveno na visokim ženama. Oni stvaraju efekat peščanog sata i trenutno su veoma popularne i u trendu. Nose ih Kejti Holms, Sindi Kraford, Hajdi Klum, Dženifer Lopez i druge poznate ličnosti.

Ona savetuje damama u srednjim godinama da ređe nose tamnu odeću, već da svoj orman obraduju bojama. Navedene farmerke savršeno se kombinuju uz belu košulju ili bluzu i elegantniju majicu u svetloj boji, a ukoliko uveče izlazite odlično idu uz štikle. Završni dodir može biti nova frizura.

Kako ovaj model farmerki pristaje poznatim damama pogledajte u galeriji ispod!

Profimedia Farmerke za žene starije od 50

(Sensa)

BONUS VIDEO:

Kako nositi "ružne" sandale TikTok/indiaamoon