Amal Kluni je britanska advokatica specijalizovana za međunarodno pravo i ljudska prava. Poznata je po svom radu u oblasti zaštite prava novinara i borbe protiv korupcije. Amal je takođe profesor međunarodnog prava na Univerzitetu Kolumbija.

Godine 2014. udala se za holivudskog glumca DžordžaKlunija. Amal u 45. godini svojim elegantnim stilom inspiriše žene širom sveta kada je reč o modi, a neka njena trendi pravila su jendostavna i mogu učiniti da svaka žena izgleda dobro:

1. Povratak u 60-te

Amal Kluni preferira klasičnu i sofisticiranu odeću. Često se viđa u pantalonama u stilu Koko Šanel i romantičnim retro haljinama, pencil suknjama i bluzama sa visokim kragnom, kaputima sa velikim dugmadima. Sastavljajući ove kombinacije, ona samouvereno privlači pažnju drugih i radi to sa ukusom.

2. Hrabrije i svetlije

Aktivistkinja za ljudska prava uvek izgleda besprekorno i elegantno i bira jarke boje i neobične printove na svojoj odeći. Zapažena je u svetlozelenoj, žutoj, crvenoj odeći, koja istovremeno naglašava sofisticiranost i luksuzni izgled Klunija. Amal voli printove na odeći - ona ​​takođe nosi štikle sa ekspresivnim cvećem ili nakitom na njima.

3. Nijedan dan bez dodataka

Amal Kluni upotpunjuje odevne kombinacije visokim potpeticama, modernim torbama i aksesoarima. Gotovo je nemoguće videti je bez nakita, naočara za Sunce ili klasične torbe prigušene boje. Zvezda je uvek pažljiva na detalje i svoju svetlu odeću razređuje strogom i konciznom torbom ili naočarima koje je prate svuda.

Šta god da je razlog izlaska, britanska aktivistkinja za ljudska prava je uvek verna svom modnom pravilu, koje je u skladu sa njenom životnom pozicijom: "Ne plašite se da budete hrabri i izazovite tradiciju – to je ono što treba da radite. Borite se za ono u šta verujete."

U galeriji ispod pogledajte neke od najlepših modnih kombinacija Amal Kluni!

FameFlynet.uk.com / Splash_ / Profimedia Amal Kluni moda

(Sensa)

BONUS VIDEO:

Haljina Sofije Riči Tiktok/sofiarichiegrainge