Bez obzira da li želite da promenite svoju izgled potpuno i postanete platinasto plavuša, ili želite da dodate neku dimenziju svojoj prirodnoj nijansi sa pramenovima, nova boja kose je jedan od omiljenih načina za mnoge dame koje žele promenu.

Volimo da budemo u toku sa trendovima kada je reč o negovanju kose, a ukoliko razmišljate o farbanju u novu boju, ove sezone dominira jedna prirodna nijansa.

Ženama koje su starije od 50 godina najbolje pristaju tonovi kose koji su meki i prirodni, čine da izgledaju mlađe, prirodnije i donose licu novi sjaj. Baš jedna od takvih boja, omiljena u ovom periodu jeste nijansa ČOKOLADNO SMEĐA KARAMEL.

Svakako je najbolja boja kose ona koja čini da se žena najbolje oseća, ali ako istražujete trendove, plus ste prirodna brineta, ova nijansa će vas očarati. Ovo je jako lijepa topla boja za kosu. Idealna za žene "toplog" tena, te smeđih i zelenih očiju.

Ova boja nije teška za održavanje, ne ispira se brzo, a pristaje u svakoj prilici i obliku - od ravne kose do krupnih mokrih lokni. Ukoliko želite malo da "začinite" frizuru, možete dodati nekoliko svetlih pramenova, ali izbegavajte da nijansa između boja bude drastična kako biste sačuvali prirodni izgled.

(Sensa)

BONUS VIDEO:

Boja kose Kate Moss Instagram/nicolaclarkecolour