Ako vas jesen inspiriše da napravite promene u stilu ili da nabavite komad garderobe koji će obogatiti vaše odevne kombinacije, onda morate imati suknju koja je ove sezone omiljena mnogim damama.

Suknja je komad koji možete da nosite na posao, u večernje izlaske, u šetnju, a kada se dobro iskombinuje, čini da izgledate zanosno i moderno. Već smo iskusili popularnost mikro, midi, teksas suknji i drugih stilova. Do jeseni ove godine, moderne dame ponovo su istakle svoju omiljenu - dugu suknju sa naborima. Iako se mnogima sviđa, stilisti ističu da se ovaj komad ne preporučuje baš svima.

Duga suknja je idealna opcija za one koji ne vole da ističu svoju figuru. Zaista odlično sakriva noge i izgleda elegantno, što je čini sjajnom za mnoge kombinacije. Međutim, mnogi stilisti ističu da ova suknja ne stoji niskim devojkama i one koje prirodno imaju široke bokove.

Široke suknje, pa čak i one sa naborima, mogu da vas učine vizuelno nižim i punijim, opterećujući bokove. Međutim, ovakav efekat se može smanjiti ako široku dugu suknju sa naborima kombinujete sa cipelama sa visokom potpeticom.

Dakle, pre nego što kupite ovakvu suknju, posebno pre nego što je naručite preko interneta, važno je da je probate. Bez obzira na "pravila" kako se nosi i kome stoji, ako se u njoj osećate dobro i lepo, onda je savršena za vas.

Ovakva suknja savršeno ide uz džempere, sve više se nosi uz extra-large komade, ali i uz košulje u raznim varijacijama, bluze i jesenje kapute. Pogledajte neke ideje za kombinovanje u nastavku!

(Sensa)

BONUS VIDEO:

Suknja TikTok/ageorama