Frizura ne menja život ali ima izvesnu težinu kada govorimo o samopouzdanju. I naravno, osećaj je sjajan kada izađete iz salona sa savršeno stilizovanom frizurom koja ističe vaše crte lice i koja vam savršeno proistaje. 

Ako planirate promenu izgleda za novu sezonu, u nastavku su neke moderene frizure koje su usvojile neke od najpoznatijih i najuspešnijih žena na svetu, uključujući Dženifer Lopez ili Kjaru Feranji.

1. Paž – Hejli Biber

Sigurno su mnoge žene u svetu kopirale smelu frizuru Hejli Birber. Reč je o kratkom bobu, koji neznatno prelazi preko donje vilice - ova frizura lepo konturiše lice i lako se održava. 

2. Leptir frizura – ​​Dženifer Lopez

Frizura „leptir” je i dalje veoma popularna, a jedna od poznatih ličnosti na kojoj izgleda neverovatno je Dženifer Lopez. Pitajte svog frizera za dugačke slojeve i duge šiške koje uokviruju lice. Kosu ćete najlepše urediti gustom četkom ako izaberete ovu frizuru.

3. Duge šiške – Kejt Midlton

Princeza od Velsa u poslednje vreme dosta eksperimentiše sa frizurama, a kada poželi veću promenu, bira šiške. Dugačke i uvijene, koje padaju sa obe strane lica, izgledaju moderno i daju vam prednost, posebno ako imate veće čelo. Možete se igrati sa načinom na koji ih rasporedite, tako da svaki put možete dobiti drugačiji izgled.

4. Slojevi u stilu '90-ih - Dženifer Aniston

Dženifer Aniston je poznata po svojim slojevitim frizurama, inspirisanim 90-im. Rejčel frizura, prilagođena dugoj kosi, i danas je aktuelna. Dženifer trenutno ima kosu srednje dužine i još uvek voli slojeve koji daju volumen kosi i pomažu da izgleda dobro čak i kada nije stilizovana (ako imate blago talasastu kosu, poput nje).

5. Dugi bob sa asimetričnim šiškama – Kjara Feranji

Kjara se odrekla duge kose u korist ravnog boba, dužeg od onog koji je nosila Hejli Biber. Ono što njenoj frizuri daje sofisticirani izgled su duge, asimetrične šiške, koje dodaju dinamiku i ističu crte lica. To je frizura koju je lako održavati i uređivati, bilo da kosu sušite četkom, pravite kovrdže ili je ispravljate peglom. Jako dobro pristaje bilo kom obliku lica.

(Sensa)

BONUS VIDEO: