Svako od nas nosi drugačiju dužinu kose, neko kratku, neko ekstremno dugu, a neko srednju. Obično se najviše pažnje posvećuje tankoj i kratkoj kosi, ali šta je sa osobama koje imaju običnu, srednju dužinu? Stručnjaci su se pozabavili ovom temom, saznajte koje 4 frizure su najmodernije i najjednostavnije za pravljenje.

1. Izgled mokre, zgužvane kose

Ako ste oduvek želeli da izgledate kao holivudske dive koje su došle na odelu nagrada, evo prilike. Ova frizura je postala veliki trend u celom svetu, a najidealnija dužina je upravo srednja. Pogledajte koja vrsta pene odgovara vašem tipu kose i očas posla ste spremni.

2. Holivuski talasi

Tražite glamuroznu, ali sa druge strane svedenu frizuru? idealno rešenje su holivudski talasi zato što su uvek u modi kao crna koktel haljina, a sa druge strane su veoma praktični da se naprave. Sve što vam treba da postignete ovakav izgled je pegla za kovrdžanje sa debljim pločama ili figaro.

3. Niske punđice

Ova frizura je savršena za lenje dane ili ako želite slatki izgled. Dve niske punđice oduzeće vam svega par minuta vremena, a izgledaćete šik i atraktivno.

4. Niski rep

Ova frizura je savršena za talasastu kosu. Povucite kosu u niski rep sa gumicom, ostavljajući nekoliko labavih pramenova ispred. Zatim koristite sopstvenu kosu da pokrijete gumicu kako biste dodali malo elegancije repu, poručuju sa sajta Buzz feed. 

Saznajte koje frizure su najbolje ako imate tanku kosu.

BONUS VIDEO:

Novogodišnje frizura jelkica za devojčice TikTok/ ourlovelypak

Sensa/A.S.