Dan zaljubljenih se bliži, pa je vreme da pripremite idealnu modnu kombinaciju.  Ako ne znate šta da obučete, a želite da izgledate zavodljivo i efektno, a opet jednostavno, ovi komadi će vam pomoći da se osećate ženstvenije i elegantnije nego ikada.

Satenska bluza i kožna suknja

Kontrast koji se stvara kada nosite bluzu od finog materijala, u jarkoj boji i kožnu suknju koja prati vaš oblik tela, daje posebnu upečatljivost i atraktivnost. Bluza je tu da pruži prirodan, opušten izgled, dok kožna, uska suknja dodaje senzualnost.

Šta više možete da poželite od odeće za Dan zaljubljenih? Uz to možete da iskombinujete  kratke čizmice sa štiklom, omiljeni nakit i ako ste dovoljno hrabri, isprobajte smelu nijansu jačeg ružičastog karmina.

Asimetrična bluza i pantalone sa šljokicama

Asimetrična viskozna bluza je komad koji obezbeđuje zavodljiv, ali elegantan izgled. Kada se uz to dodaju pantalone sa šljokicama, postižete zaista holivudski izgled. Dodajte par dugih minđuša i crveni ruž i vaš partner neće moći da skine pogled sa vas.

Kratka haljina sa golim ramenima

Kratka koral haljina asocira na dejt za Dan zaljubljenih, u intimnom restoranu. Ima senzualan kroj, namenjen da istakne ženstvenost. Sve što treba da uradite je da dodate visoke potpetice i sveden nakit.

Flud košulja  i crna suknja sa prorezom

Šta može biti seksipilnije od košulje, uz suknju sa dubokim prorezom? Za dramatičniji izgled, isprobajte  potpuno crnu kombinaciju, zajedno sa intenzivnim crvenim karminom i šminkom mačjih očiju.

Saznajte kako da smanjite i sakrijete podbradak.

BONUS VIDEO:

SECOND HAND HALJINA KAO ZA HOLIVUD KOŠTA 10 DOLARA Instagram/katavux

Sensa/A.S.