Jasno je da su široke pantalone u trendu, ali za Francuskinje su klasičan komad u garderobi. Evo kako da sa njima postignete  bezvremenski, stilski efekat.

Široke pantalone se mogu kombinovati sa ležernim i elegantnim komadima ili čak mogu biti deo odela (ako imate blejzer u istoj nijansi). 

Nosite ih u kežual varijanti

Široke pantalone, posebno one prugaste, imaju elegantnu notu i većina ljudi ih zbog toga čuva za posebne prilike. U stvarnosti, to su pantalone koje možete da nosite u bilo kom trenutku, u zavisnosti od ostalih komada sa kojima ga kombinujete. Francuskinje ga nose posebno u opuštenoj odeći, sa tenisicama i kapom, za više dinamike i hladan efekat.

Crno-bela kombinacija je uvek pobednička

Koristite široke pantalone u crno-beloj kombinaciji da biste uvek imali besprekoran stil. Ova kombinacija boja je sada zaista u trendu. Francuskinje obožavaju crne blejzere od veštačke kože, koje nose sa širokim pantalonama svetlih boja i često sa crnim gležnjačama.

Možete ih nositi i sa drugim velikim komadima

Ne postoji pravilo po kome samo jedan komad vaše odeće može biti opušten. Ili, ako ima, Francuskinje to ne uzimaju u obzir. Široke pantalone nose sa drugim širokim komadima i nekako uspevaju da kreiraju moderan i moderan izgled. Možete dodati preveliki duks, bomber jaknu ili dugi kaput.

Monohromatski izgled

Jedan od omiljenih stajling trikova Francuskinja je korišćenje jedne boje od glave do pete, ali u različitim tonovima. Možete ostati u smeđoj sferi, birajući nijanse bež koja je njihov zaštitni znak. Konačni rezultat je moderna, klasična i harmonična odeća koja ističe vaše karakteristike.

Saznajte koji autfiti su najmoderniji za početak leta.

BONUS VIDEO:

Prolećna modna kapsula Instagram/treatingthestreetslikearunway

Sensa/A.S.