Stiglo je proleće, a sa njim i dosta ideja i kreativnosti. Prolećna kupovina uveliko traje, a vreme je da se polako razmišlja o letnjoj garderobi. Donosimo vam 4 najmodernija autfita koji su idealni za kraj proleća i početak leta.

Dvodelni komplet

Komplet sačinjen od suknje i topa predstavlja odličan odabir jer možete da kombinujete uz elegantnu varijantu kao i sportsku. Takođe možete da suknju iskoristite uz neke druge majice i košulje.

Kombinacija prsluka i šortsa

Heklani prsluk sa resama inspirisan 70- im je sada i te kako u trendu. Šorts od teksasa bi se podjednako dobro slagao sa bodijem ili majicom sa otvorenim ramenima, a prsluk može da posluži i za jesen, ako ga uklopite sa džemperom dugih rukava.

Kargo pantalone

U slučaju da niste primetili, kargo pantalone su ponovo u stilu. Veoma su praktične i fleksibilne za stvaranje raznoraznih kombinacija.

Majica sa retro printovima

Ovakve majice možete naći povoljno u second hand radnjama i veoma su popularne ove godine. Oversize majice sa retro printovima raznih rok bendova možete da uklapate uz helanke, duboke farmerice, a čak možete da iskoristite i kao haljinu ako je dovoljno dugačka i široka ili preko šortsa leti. 

Košulje sa cvetnim dezenom

Najveći hit ove sezone je definitvno cvetni print, a pogotovo na košuljama. Laganu cvetnu košulju možete da uklapate od suknji do pantalona, uz patike, baletanke pa sve do štikli. Idealna je za prelazno doba. 

Saznajte koji mineral se smatra eliksirom mladosti.

BONUS VIDEO: 

Prolećna modna kapsula Instagram/treatingthestreetslikearunway

Sensa/A.S.