Modni izbori svake osobe su jedinstveni i čine stil posebnim i jedinstvenim. Međutim, neki ibori mogu negativno da utiču na to kako okolina i posebno modni znalci percipiraju vašu ličnost. Ovih 5 izbora će svakog odbiti jer glasno pokazuju nešto što nema veze s modom.

Lažnjaci ili fejk

shutterstock_1060612451.jpg
Shutterstock 5 modnih navika upropastiće svaku kombinaciju

Mnoge devojke žele da izgledaju skupo, ali ne mogu sve da priušte originalne brendirane stvari, pa tada falsifikati ulaze u igru. Kvalitetni falsifikati ne postoje - obično ljudi odmah primećuju neoriginalne stvari. Lažnjaci će uništiti ne samo vaš imidž, već i samopouzdanje.

Odeća koja previše otkriva

Otvorena odeća svakako naglašava ženstvenost, ali ponekad seksualnost može da se pretvori u vulgarnost. Zato je važno biti pažljiv s izrezima na odeći i nositi ih samo na mestima gde bi bili prikladni. Takva odeća nije prikladna za univerzitet ili kancelariju, ali za zabavu u klubu je okej.

Izgužvana odeća

shutterstock_2354771831.jpg
Shutterstock 5 modnih navika upropastiće svaku kombinaciju

Svaki stil može da pokvari jedan mali detalj - izgužvana odeća. Danas je opuštena odeća u trendu, ali to ne znači da ne morate da peglate odeću. Široki nabori stvaraju utisak nepažnje, što može odbiti ljude oko vas.

Mnogo detalja

shutterstock_435659851(1).jpg
Shutterstock 5 modnih navika upropastiće svaku kombinaciju

Ponekad svi želimo da stvorimo svetlu sliku koja će garantovano privući poglede prolaznika. Obilje dekora na torbi, nakitu i drugim akcentima može učiniti da slika izgleda teško i složeno.

Mešanje različitih stilova

Uredan koncept uvek uključuje boju i harmoničnu kombinaciju stvari i dodataka. Ali mešanje različitih stilova na jednoj slici može izgledati smešno. Niko ne zabranjuje eksperimentisanje s garderobom, stil je samoizražavanje. Međutim, vredi zapamtiti da je bolje ne mešati odeću različitih stilova u jednom autfitu.

Pročitajte i kako možete da izgledate skupo za malo para.

BONUS VIDEO:

Pravilo 333 za stilizovanje Instagram/treatingthestreetslikearunway

 Sensa/Z.A.