Ukoliko imate utisak da vam je za dobar stajling potrebno mnogo para, znate da nije baš tako. I vi sigurno u svom okruženju imate drugaricu ili koleginicu koja nema mogućnost da na odeću i modne dodatke troši mnogo para, a na njoj sve izgleda skupo. I sigurno poznajete i žene koje u skupim radnjama ostavljaju bogatstvo, ali nemaju željeni efekat. Izgledati moderno, elegantno i moćno ne znači nužno da morate da trošite ogromne sume novca na modne brendove i skupe dodatke. Evo nekoliko saveta o tome kako žena može da izgleda skupo, a da ne bankrotira.

Definišite svoj stil

Saznajte šta zaista volite i šta vam pristaje kako biste izbegli trošenje nepotrebnog novca na predmete koji će vam na kraju skupljati prašinu.

Investirajte u osnovne komade

Kvalitetne osnovne stvari poput male crne haljine, bele košulje, klasičnih farmerki i neutralnih cipela uvek će izgledati sa stilom i ići uz različite izglede.

Izaberite klasične predmete

Neće izaći iz mode i u svakom trenutku će izgledati uredno i sa stilom.

Naučite da kombinujete

Stvorite zanimljiv izgled kombinovanjem skupih stvari sa pristupačnijim, ali kvalitetnijim dodacima.

Obratite pažnju na detalje

Uredni dodaci, dobro odabrana šminka i njegovana kosa mogu uveliko poboljšati vaš ukupan izgled.

Vodite računa o sebi

Njegovana koža, nokti i kosa čine vaš izgled privlačnijim, čak i ako nosite jednostavnu odeću.

Lovite rasprodaje i popuste

Ne oklevajte da tražite artikle na rasprodaji ili na sekend hend tržištu. Ovo može biti odličan način za kupovinu kvalitetnih artikala po nižim cenama.

Igrajte se teksturama i printovima

Čak i jednostavna odeća može da izgleda skupo ako je urađena od kvalitetnog materijala ili ima zanimljiv print. Nije najvažnija cena stvari, već njihov kvalitet, kombinacija i vaše samopouzdanje. Prateći ove savete, možete kreirati elegantan izgled za malo para.

BONUS VIDEO:

Prolećna modna kapsula Instagram/treatingthestreetslikearunway

Sensa/Z.A.