Sofisticirana bluza može u potpunosti da transformiše izgled. Pored toga, ova vrsta predmeta ne mora nužno imati visoku cenu. Posebna bluza ili košuljaje odličan način da dodate više dinamike i intrige vašoj odeći, ali i da postignete luksuzan izgled koji upada u oči. 

Satenska košulja u boji vanile

Ovaj model sa delikatnim drapom na jednom ramenu podseća na kraljevsku odeću, pogotovo što je materijal saten i lepo reflektuje svetlost. Vanila nijansa takođe označava eleganciju i slaže se sa mnogim drugim bojama.

U pitanju je ženstvena bluza, koja delikatno otkriva ključnu kost i laska liniji tela, a koju možete nositi u različitim prilikama, u zavisnosti od vaših potreba. Savršen je za ravne, prugaste pantalone, za široke modele (čak i farmerke) i za suknje bilo kog kroja.

Košulja sa volanima

Volani su dragoceni i ženstveni, bilo da ih nosite uz haljine, suknje ili bluze. Stilistima se veoma dopada košulja od delikatnog materijala, detalji su zanimljivi, a boja je istovremeno živahna i klasična, dajući dinamiku i eleganciju  odevnim kombinacijama.

Majica sa golim ramenima

Topovi ili majice sa golim ramenima su ponovo u modi. Posebno bež boje, od finog materijala, koje kao da se stapaju sa kožom. Izaberite model sa borama kao što je ovaj, jer je to elegantan detalj koji će vašem outfitu dati opušteni šarm. Možete nositi uz farmerke, pantalone ili čak suknje, a možete se odlučiti i za verziju kratkih rukava. Što se tiče boja, izaberite belu, crnu ili bež ako želite da kreirate da postignete izgled tihog luksuza.

Drap bluza sa četvrt rukavima

Ako želite da imate zaista elegantnu opciju u svom ormanu, drap bluza sa četvrt rukavima je idealna za vas. Ležerno pada, jedno rame je otkriveno na najdiskretniji način, a rukav tri četvrtine je još jedan dokaz elegancije. Kvalitetan materijal pretvara ga u bezvremenski komad koji se lako prilagođava bilo kom godišnjem dobu.

Strukirana satenska košulja

Ova ružičasta je sada veoma trendi, kako za bluze tako i za haljine. Što više podseća na ženstvenost, na balet, na balske haljine, to bolje. Ovaj model je vezan u struku da istakne figuru, a saten i fini materijal imaju dragoceni vazduh. Leti možete da ga nosite sa podignutim rukavima.

Laneni prsluk

Idealan je za nošenje sa širokim pantalonama ili čak sa farmerkama, suknjama. Daje elegantan, impozantan izgled, ali je delikatan i ženstven. Ovaj klasični model neće izaći iz mode, piše Andreea Raicu.

Saznajte koje su suknje najmodernije za leto 2024. godine.

BONUS VIDEO:

Prolećna modna kapsula Instagram/treatingthestreetslikearunway

Sensa/A.S.