KEJT MIDLTON JE OBUKLA KOMBINACIJU KOJU BI SVE ŽENE U SRBIJI KUPILE: Može da se nosi svaki dan, ali i kada je elegantno

Kejt Midlton je obukla kombinaciju koju bi rado nosila svaka žena u Srbiji - modni trend koji osvaja ove jeseni. Prednost je što može da se nosi svaki dan, ali i kada prilika zahteva nešto elegantnije...

James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia The Princess of Wales visits Nottingham Trent University to hear how they, and the University of Nottingham, are ensuring their students have the right mental health support around them as they begin the new university year in Nottingham, UK, on the 11th October 2023. 11 Oct 2023,Image: 813006753, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Unknown Country, Model Release: no, Pictured: Catherine, Princess of Wales, Kate Middleton, Credit line: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kejt Midlton posetila je u sredu studente Univerziteta Notingem kako bi sa njima razgovarala o važnosti mentalnog zdravlja, a ceo svet je ponovo komentarisao inspirativni stil vojvotkinje. Princeza od Velsa još jednom je pokazala da je majstor dnevne elegancije, prošetavši u komadu koji bi rado želele da imamo u ormaru.

Kejt je uvek odana klasici u odevanju, ali s vremena na vreme uživa u koketiranju sa trendovima i uvek rado isproba sve one koje može da prilagodi svom stilu.

Ovog puta izabrala je jedan od najvećih trendova ove jeseni, koji je aktuelan već treće sezone zaredom, a to su topli, mekani, praktični kompleti od trikotaže ili pletiva.

Kejt Midton izabrala je set u otmenoj, bež boji sa potpisom brenda Sezane, čija je cena 245 funti, što ga svrstava u red manje luksuznih modnih marki koje ova 41-godišnjakinja rado nosi. Komplet je sačinjen od suknje midi dužine i nešto kraćeg džempera sa okruglim izrezom i nizom zlatnih dugmića na rukavima, piše Žena.

U galeriji ispod pogledajte hit jesenju kombinaciju Kejt Midlton!

James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia KEJT MIDLTON JE OBUKLA KOMBINACIJU KOJU BI SVE ŽENE U SRBIJI RADO KUPILE

Set ostavlja veoma sveden, fin utisak i dok mu je Kejt dala elegantnu notu zahvaljujući visokim potpeticama - salonkama u bež boji, on bi uz popularne glomazne čizme u vonjničkom stilu ili udobne uggs čizme izgledao daleko ležernije. Baš zato volimo ovakve komplete - svestrani su, praktični i lako se uklapaju uz sve, te "pokrivaju" brojne prilike. I nikada ne stežu, veoma, veoma su komforni.

Princeza je kombinaciju zaokružila efektnim minđušama od kombinacije zlata i bisera, kao i malom, kožnom torbom u popularnoj ecra boji, odnosno nijansi koja je miks sive i bež.

(Sensa/Žena)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Kaubojske čizme  Instagram/_agaa.g