Hladni jesenji dani ne mogu nam doneti loše raspoloženje ako imamo trendi udoban komad odeće koje će sve moderne dame nositi tokom septembra, oktobra i novembra - mekan i udoban lepršavi džemper. U njemu možete da prošetate i ne brinete da će vas promenljivo vreme iznenaditi.

Veliki lepršavi džemper je jesenji must-have koji svako treba da ima. Modni influenseri savetuju da ove jeseni uložite u veliki vuneni džemper – iako nije nova ideja u vašem ormanu, uvek je dobitna.

Najsvestranije opcije za ovu jesen su kašmir i vuna. Mogu biti extra-large široki, dugački ili kratki, najbitnije je da džemperi izgledaju kvalitetno i udobno. Neko voli opcije sa rolkom, dok neko samouvereno bira čamac izrez: prva opcija je pogodna za hladnije vreme, a druga će se uklopiti u poslednjim danima avgusta.

Ako volite neutralnu paletu boja, izaberite mirne osnovne kombinacije nijansi, poput pravih minimalista. Oslanjaju se na bež, sivu i mlečnu, fokusirajući se na "tihi luksuz". Ali, ako u jesen želite da unesete malo boja, onda pravite neobične kombinacije, ili izaberite izrazitije boje poput zelene, žute i naranžaste.

Sudeći po najnovijim revijama, polo džemperi i rolke sa patentnim zatvaračem postali su novi favoriti dizajnera. Ne zaostaju daleko po popularnosti džemperi sa štampanim printom inspirisani 1990-im i džemperi od živahnog mohera, koji su se snažno vratili iz 1980-ih. I van vremena i trendova ostaju klasični prugasti džemperi sa okruglim izrezima .

Bez obzira da li više volite lepršave pulovere, pleteni džemper za bake ili starinski prugasti džemper, i dalje možete da ih uparite sa gotovo bilo čim u svojoj jesenjoj garderobi: sa vašim omiljenim farmerkama, kaputom, suknjom od sumota ili uskim čizmama. Takva stvar će garantovano postati jedan od najpopularnijih odevnih predmeta ove sezone, pa bi trebalo da počnete da tražite savršenu opciju odmah.

(Sensa)

BONUS VIDEO:

Kaubojske čizme Instagram/_agaa.g