Bred Pit  je privukao pažnju javnosti svojim mladalačkim izgledom nedavno, kada je gledao čuveni meč između Đokovića i Alkaraza. Sa 60 godina izgleda besprekorno,vitkog stasa i mladalačkog lica. U čemu je njegova tajna?

Stručnjaci sa sajta Men's Health otkrivaju, da je njegova tajna manje u tome šta radi, već u tome šta ne radi. Spomenuo da je uživa u bezalkoholnim pićima kao što su sok od brusnice, gazirana voda i čaj. Spekuliše se da nije popio alkoholno piće već 6 godina i da je takođe vegan od 2011. godine.

Nije iznenađenje da je smanjeno konzumiranje alkohola i crvenog mesa od koristi za zdravlje, jer bezbroj studija podržavaju ovakav način života. Ali Pitova posvećenost posebnoj ishrani, verovatno je počela mnogo ranije.

Navodno, tokom snimanja za Fight Club, sa 35 godina, Bred Pit je imao oko 70 kilograma i imao je procenat telesne masti od samo 6 procenata za ulogu. Što pokazuje dosta discipline i posvećenosti sa njegove strane. Tako da mu verovatno ove promene nisu toliko teško pale.

Saznajte, koje su najmodernije boje garderobe za novogodišnju noć.

BONUS VIDEO:

TAJNE BRED PITOVOG MLADOLIKOG IZGLEDA: Da li je sve u estetskoj hirurgiji, ili? Kurir TV

Izvor: Sensa/A.S.