Besplatni trening dan koji je programski bio podeljen u četiri grupe - jogu, fitnes, samoodbranu i trčanje - privukao je preko 500 žena koje su na raspolaganju imale 25 termina za vežbanje, kao i neke od najboljih fitnes instruktora poput Emila Pavelkića, Vanje Šoškić i Vanje Brnjašić.

Treninzi u organizaciji drugog adidasWomenTrainingdana održali su se u Muzeju grada Beograda a jedan od ciljeva događaja je osnaživanje žena i njihov bolji položaj u društvu. Učesnice su imale priliku da se oprobaju i na treninzima samoodbrane u okviru kojih su vežbale u paru i na taj način se motivisale i bodrile međusobno.

Počnite sa vežbanjem baš sada

Dame su se takođe takmičile u izdržaju - planku, isprobale fitnes trening poznatiji pod nazivom „Silent Disco" kao i časove joge za osnovni i napredni nivo. Treneri adidas Runners kluba organizovali su trčanje ulicama Beograda, za sve ljubitelje ove sportske discipline u okviru koje su najbolji dobili vredne nagrade.

Pored sjajnih vežbi koje su vodili iskusni treneri, dame su između svakog treninga mogle da naprave pauzu i osveže se u „chill" zoni za opuštanje, ali i da posete „beauty" kutak gde su ih čekali vrhunski frizeri i šminkeri.

KAKO TREBA DA IZGLEDA ČAS JOGE: kako deluju asane i zašto je važna uloga joga instruktora

„Pozvali smo devojke da dođu sa drugaricama, mamom, sestrom i da tako podstaknu jedna druge da treniraju. Sve treninge smo prilagodili različitim nivoima fizičke spremnosti kako bi mogle da se opredele za onaj koji im najviše prija. Dobro smo se zabavili, ali smo i poslali važnu poruku da žene zajedno mogu mnogo", istakao je trener EmilPavelkić.

Izvor: Lovesensa