Yu Mama festival održaće se za vikend, 9. i 10. jula ispred Immo Outlet Centar od 14h do 19h. VodaVoda Vodica poziva roditelje i mališane na ovaj maštoviti, zabavan i edukativan događaj koji će klinci, mame i tate dugo pamtiti. 

Yu-mama-festival-09.07.jpg
Promo 

Vikend proveden sa porodicom, kada mališani uče od roditelja, a i roditelji od mališana, kada se mazimo, igramo, pevamo, zajedno obilazimo nova mesta - postoji li lepši kraj nedelje? Yu Mama fest postaće vaša porodična oaza 9. i 10. jula!

Za mališane generalni sponzor Voda Voda Vodica pripremio je dečiju radioniciu “VODAVODA Vodica nova avanturica” za kreativni tip crtanja i rešavanje lavirinta. Tu su i poklončići.

Očekuju vas dva segmenta programa - savetovalište i druženje. Roditelji će od stručnjaka iz raznih oblasti zdravlja, sporta, psihologije dobiti odgovore na razne dileme. Možete naučiti neke nove i vredne stvari u vaspitanju i odgoju dece.

Yu-mama-festival-10.07.jpg
Promo 

Frikom je pripremio radionicu za mališane i uživanje u sladoledima Meda Meličanstveni. Klinci i klinceze uživaće u muzičkim animacijama, face paintingu, bajkama, kutku za knjige, sportskim aktivnostima i mnogim drugim čarolijama.

Sponzori festivala su: Immo Centar. VodaVoda i Frikom.

Yu Mama festival je zabava za celu porodicu - čekamo vas da se družimo, učimo i zajedno rastemo!