U savremenom užurbanom svetu, moru obaveza, zadataka i očekivanja, ono što može na najlepši mogući način zagrejati naše srce jeste nežnost. Kada u hladnim jesenjim danima negujemo nežnost prema drugima, ali i prema sebi, svaki izazov postaje igra, naše misli postaju mirnije, a osećanja u nama trepere vibracijama ljubavi.

Kada sa posla umorni uđete u topli dom, skuvate šoljicu kafe i posmatrate kako se još jedan jesenji dan završava, zatvorite oči i uz kockicu čokolade izgovorite tiho, ali iskreno - "Biću nežnija prema sebi." Ujutru probudite decu za školu poljupcima i poželite im najnežnije dobro jutro. Ne zaboravite da partneru kažete "Danas te volim još više, ali i slađe" i dajte mu komadić čokoladne čarolije. Svakog dana podsećajte sebe koliko je ljubav važna, a iz ovoga zaključujemo da savršen ukus kvalitetne čokolade najbolje može da obogati trenutke nežnosti.

milka cokolada_2048854091.jpg
Shutterstock 

Zbog vas, vaših želja, lepote za kojom žude vaša čula i neiscrpne ljubavi koju nosite u sebi, brend Milka donosi vam još kremastiju teksturu i čokoladniji ukus omiljenog kockastog slatkiša. Uz veći udeo kakaa i kakao putera, nova receptura Milka čokolade podstiče vas da uživate u svakom slatkom i čarobnom trenutku.

Neodoljive kockice Milkačokolade sada su zaobljenije, što će naročito obradovati najveće čokoljupce, jer novi oblik kockica dokazano poboljšava doživljaj i doprinosi još intenzivnijem osećaju topljenja čokolade u ustima. Zatvorite oči, opustite se, ubacite omiljenu kockicu Milka čokolade u usta i dopustite sebi nežno zadovoljstvo.

Kada pomislimo na Milka čokoladu, nemoguće je da se ne setimo Lile, poznate ljubičaste kravice koja se sada pojavljuje i na jednoj kockici. Baš tu kockicu možete odlomiti i dati osobi koja vam znači - nekome kome želite nežnošću da ulepšate dan i kažete da ona za vas predstavlja i više od "volim te". 

1040x780-dodatno-2 (1).jpg
Promo 

Nova najnežnija Milka do sada čeka na vas, u novom ruhu, sa bogatijim ukusom, puna kvalitetnih sastojaka koji opravdavaju zašto je baš Milka mnogima jedan od omiljenih slatkiša još od prve napravljene čokolade, davne 1901. godine. Osim kvaliteta, brend Milka nastavlja godinama da brine o zajednici i životnoj sredini kao prioritetima, pa za proizvodnju svojih čokolada koristi kakao iz "Cocoa Life" programa održivog uzgoja kakaa koji sprovodi kompanija Mondelēz International, kao i dobro poznato 100% alpsko mleko koje se nabavlja sa malih porodičnih farmi smeštenih u srcu Alpa.

Čokolada je naša prva ljubav, a nova Milka je čini još nežnijom. Zato se prepustite lepoti nove zaobljene kockice i volite - jer ljubav je ono što pokreće ceo svet.

1040x780-dodatno-1 (1).jpg
Promo