Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uradila sam ovo i želje su počele ekspresno da se ostvaruju: ispovest žene kojoj svemir ispunjava molitve

Želje su počele ekspresno da se ostvaruju - evo u čemu je tajna!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Verovatno ste se bezbroj puta zapitali zašto nemam to što tako silno želim. Ako nešto jako, ali baš onako jako želite, npr. da pronađete svoju srodnudušu ili da se zaposlite, velike su šanse da to uopšte nikad ne ostvarite.

Kad nešto jako želimo, onda najčešće u Univerzum šaljemo signal da to nešto nemamo, pa vam on šalje još toga što nemate.

Povezane vesti

Kada sam počela da primenjujem tehnike za ličnirazvoj ovo je bio jedan od najvećih izazova za mene. Kako da ne želim nešto što jako želim, tj. kako da ne zračim nemanjem toga što želim, a da i dalje radim na tome da mi se želja ostvari?

Ovo je bilo ključno pitanje za mene. Silno sam želela da kupim novi stan, da se osamostalim i zaposlim u struci. Bila sam daleko od svega toga sve dok sam razmišljala samo o svojoj ličnoj dobiti. Želela sam sve to isključivo za sebe, niko drugi nije bio uključen u ostvarenje, moje želje bi zadovoljile samo mene i moje potrebe.

Kako sam vremenom spoznavala da je moja svrha da podižem i svoju i kolektivnu svest na viši nivo, shvatila sam da od ostvarenja moje želje treba više ljudi da ima koristi. Želje su počele ekspresno da se ostvaruju kada sam Univerzum iz srca zamolila da mi nešto omogući, jer ću ja time svoju životnu svrhu bolje sprovoditi u delo.

Povezane vesti

Ubrzo sam kupila stan i zaposlila se u struci kao nastavnica napravivši zavet sa Univerzumom da ću uvek radeći taj posao služiti svojoj svrsi i biti primer svojim učenicima kako da budu bolje verzije sebe. Naravno, da biste nekome bili uzor treba da se u potpunosti posvetite tome da svakim danom postajete bolja verzija samog sebe.

Kad god bih mislila samo na zadovoljenje svojih potreba Univerzum me nije slušao, nije sarađivao sa mnom i želje se nisu ostvarivale. Sve je u mom životu povezano s tom mojom glavnom svrhom.

Kad spoznate svoju svrhu, onda sve dobija novi smisao, imate jasnoću sa kojom se krećete u životu i daleko lakše dolazi do ostvarenja svega što želite. Radeći ono što najviše volite otkrivate svoju životnu svrhu, lakše ostvarujete želje doprinoseći tako i sebi i drugima.

Izvor: Blis.ba

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj