Često očajavamo zašto se snovi nisu ostvarili, vidimo milion pepreka i izazova, gledamo u zatvorena vrata i ne shvatamo da smo sami odgovorni za svoje snove. Kao što smo njihovi tvorci - tako smo i njihovi pokretači.

Pročitajte još:

Sedam pravila za ostvarenje snova

Otkrivamo tajnu: evo kako da nam se ostvare snovi

Najčešći uzrok zašto naši snovi ostaju zarobljeni, zaglavljeni i neispunjeni, jeste naše odustajanje i odricanje od snova. Svakodnevni život, obaveze i zadaci odvlače nam fokus sa snova koji su vezani za dubinu našeg bića. Radimo ono što smo navikli, čuvamo se u zoni komfora i plašimo se da rizikujemo za svoje snove.

Spisak dnevnih obaveza je vrlo dugačak i zahteva puno vremena, ali zapitajte se - Da li ste u skorije vreme pomislili na sebe, istinsku sreću i svoje snove?

Jedini put do ostvarenja željenog jeste u jednom pravilu - Dozvolite sebi da ostvarite snove!

Razmislite o svojim uverenjima, aktivnostima tokom dana i odlukama. Možda ste zalutali u svetu svakodnevnih granica, ali sada je trenutak da se vratite na svoj put,.

Svakog dana podredite sebi nekoliko manjih zadataka koji će ubrzati proces ostvarenja vašeg sna.

Vizualizujte svoje snove pred spavanje - zatvorite oči i zamislite kao da su se već ostvarile. Zamišljajte ih slikovito i čulno i na taj način vešto komunicirajte sa Univerzumom kroz slanje pozitivnihvibracija.

Usporite, napravite pauzu. Zaštitite svoje telo i um od stvari koje vam ne prijaju i ne želite da radite - rešite svoje prioritete.

Svakog dana pravite mali korak, jedan po jedna, ka svojim velikim snovima.

Kada se aktivirate, snovi počinju da se ostvaruju brže nego što možete zamisliti!

Izvor: Lovesensa