Knjiga "Tajna" autorke Ronde Bern jedna je od najpopularnijih knjiga samopomoći, a glavna poruka ovog dela za koji mnogi veruju da im je promenilo život jeste - "Sve što vas trenutno u životu okružuje, uključujući stvari na koje se žalite, privukli ste sami u svoj život."

Glavna tajna u ovoj knjizi jeste da možemo privući u život sve što želimo - ljubav, novac, zdravlje, sreću! Samo je važno da zauzmete pravi stav i napravite dobre korake. 

Donosimo vam citate i savete iz knjige "Tajna" koji mogu pomoći da privučete energiju obilja koja će proteći kroz vaš život:

"Privućićete sve što vam je potrebno. Ako je novac potreban, privućićete ga. Ako su vam potrebni ljudi, privućićete ih. Morate obratiti pažnju na ono što vas privlači, jer dok god razmišljate o onome što želite, lakše ćete ih privući."

"Kada razmislite o stvarima koje možete učiniti sa novcem, osetićete mnogo više ljubavi i radosti nego kada mislite samo na novac."

"Novac dolazi lako i često."

"Što se bolje odnosite prema novcu, to više novca magnetski privlačite za sebe."

"Novac je samo alat da iskusite stvari koje volite u životu."

"Jedini razlog zašto bilo koja osoba nema dovoljno novca je zato što svojim mislima blokira novac da joj dođe."

"Volim novac i novac voli mene."

"Kada imate gomilu računa za koje nemate pojma kako ćete platiti, ne možete se usredsrediti na račune, jer ćete i dalje privlačiti više računa. Morate pronaći način kda se usredsredite na prosperitet, uprkos računima oko vas."

"Da biste privukli novac, morate se usredsrediti na bogatstvo. Nemoguće je u svoj život privući više novca ako stalno mislite o tome da ga nemate."

Izvor: Sensa