Popularna plus size manekenka Ešli Grejem ističe da je ona mnogog više od svoje veličine, stomaka, zadnjice, da je ona osoba koja predstavlja više od spoljašnjeg izgleda. Postala je inspiracija mnogim ženama, a njene slike u bikiniju zaludele su ceo svet. Mnogi s epitaju kako je uspela da ima toliko samopouzdanja sa viškom kilograma, a njena tajna je jednostavna, čarobna i može je primetniti svaka žena!

Grejm nije preko noći postzala izvor samopouzdanja, bile su joj potrebne godine mentalne prakse da izgradi samopouzdanje da zavoli svoje telo. U jendoj emiciji otkrila je da koristi jednostavnu mantru od malena koja joj je pomogla da bude ono što jeste i da bude u ljubavi sa svojim telom. Napravila je svoju ličnu mantru, afirmaciju, odnosno pozitivnu poruku, i tu rečenicu svakog jutra govori sebi.

Kada je imala oko 18 godina, Grejem, koja se preselila iz svog rodnog grada u Nebrasku da bi se bavila manekenstvom u Njujorku, zamalo je dala otkaz jer se osećala tako loše osećala zbog svog izgleda. Ali onda joj je mama dala odličan savet, rekla joj je: "Tvoje telo može promeniti nečiji život." Nije mi dozvolila da odustanem, već me posticala da radim na odnosu koji imam sama prema sebi, učila me je kako da volim i cenim sebe.

Nakon toga, plus size manekenka smislila je pozitivnu poruku koju kaže sebi svakog jutra dok se gleda u ogledalo. I to joj je promenilo život. Njena afirmacija glasi: "Ja sam smela. Ja sam brilijantan. Ja sam lepa."

"Gledam na sve svoje fanove i ljude koji prolaze kroz iste slične borbe kao ja, kao moju porodicu, kao moje sestre, kao moju braća", rekla je manekenka. Svojim pozitivnim stavom, samopouzdanjem i neverovatnom energijom kojom zrači, Ešli promoviše da je svako telo, lepo telo i da treba da ga volimo i budemo mu zahvalni. Nakon njenih izlaganja, mnoge dame sa oblinama slikale su se u bikiniju, stekle samopouzdanje i naučile da vole i cene sebe.

Ešli Grejem je istakla na svom Youtube kanalu kako privlači ostvarneje želja i aktivira zakjon privlačenja - pročitajte OVDE!

Izvor: Sensa