IZGOVORITE OVE 3 REČENCE I UNIVERZUM ĆE VAM POSLATI SREĆU: Reči i misli zrače energijom koja vam se vraća kao bumerang!

Ove 3 rečenice izgovorite za sreću - kakvu energiju emitujete, takva će vam se vratiti u život!

Shutterstock

Prema zakonu privlačenja, sve što šaljete, odnosno misli, reči i energija koje emitujete - sve se može vratiti. Kada osvestite da u svemu postoji nada, tračak svetlosti i istrenirate mozak da živi ovde i sada, bićete mnogo srećniji.

Zbog toga je važno da ne govorite "Bila bih srećnija da sam u prošlosti to i to uradila!" ili "Biću srećan kada mi se nešto dogodi u budućnosti." Ove rečenice samo vas blokiraju da osetite istinsku radost i budete srećni baš u ovom trenutku. Zbog toga se mnoge afirmacije formiraju u sadašnjem vremenu, podsećajući nas da je sreća ono trenutno što sada doživljavamo, kao i da se ovaj magičan trenutak života više neće ponoviti.

Donosimo vam 3 rečenice koje možete da ponavljate svakodnevno - mogu vas naučiti da živite u sadašnjem trenutku, ali i da pošaljete ka univerzumu energiju sreće koja će se vratiti:

1. U životi ima dovoljno svega što poželim za sve, pa i za mene.

Stalno mislimo o nedostacima, hajde da istreniramo naš mozak da mislimo kako svega ima dovoljno. Podstaknite svoj mozak da razmišlja na nov način, formirajte nova neuronska kola pozitivne energije i misli koje privlače dobro. Pravilno formirajte svoje energetsko polje tako da šalje signale o sebi kao osobi koja je puna pozitivne energije, i ona će se vraćati.

2. Sve što radim i što preduzimam je uspešno i ispašće na najbolji način.

Ova fraza vas pdostiče da radite na samopoštovanju. kada pomislite da nešto ne možete ili da vam ne ide, izgovorite ovu rečenicu i motivišite sebe.

3. Ovde sam, tako da u potpunosti sam spremna da odgovorim na ovu situaciju.

Kada se pojave problemi, prepreke ili izazovi, odgovorite ovom rečenicom. Iako je možda ovaj trenutak težak, tu ste, prisutni ste, udahnite duboko i odgovorite na situaciju.

Izvor: Sensa